Word ambassadeur

Ambassadeurs Kees & Tilly

Wij zijn Kees en Tilly, 45 jaar gelukkig getrouwd, hebben 2 kinderen, en 4 kleinkinderen. In 1997 waren we voor het eerst in Oost-Europa (Oekraïne), en zagen we hoe mensen werden buitengesloten en maar nauwelijks konden overleven… Het was toen zomer. Toen we in de winter van 2002 de omstandigheden bij -25º zagen, wisten wij zeker dat deze beelden nooit meer van ons netvlies af zou gaan.

Wil jij je steentje bijdragen aan het werk van Christian Roma Support? Word dan CRS-ambassadeur! Als ambassadeur kun je in je eigen omgeving, op je eigen manier en wanneer het jou uitkomt, bekendheid geven aan het werk van Christian Roma Support.

Je kunt acties ondernemen als:

  • Folders uitdelen aan vrienden en bekenden
  • Het CRS videomateriaal vertonen of uitdelen
  • Berichten versturen via e-mail of sociale media
  • Een gebedskring organiseren
  • Presentaties geven in kerken, kringavonden, e.d.
  • Inzamelen cartridges + mobieltjes (info bij CRS opvraagbaar)
  • Verkoopactie fruitgums organiseren (info bij CRS opvraagbaar)

Misschien heb je zelf nog meer ideeën. Ook de mening en tips van ambassadeurs vernemen wij graag! Interesse? Meld je aan als ambassadeur. Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak.

Mirjam Boers: “Een gift, een sponsoring of iets verkopen wat je toch niet meer gebruikt. Het lijken druppels op een gloeiende plaat, maar al die druppeltjes vormen een nieuwe toekomst. Als ambassadeur bij Christian Roma Support mag je hier onderdeel van zijn. Geweldig toch?” 

“De Here Jezus heeft ons gevraagd anderen lief te hebben en voor ze te zorgen. Ik heb zelf gezien hoe Romakinderen in hun eigen land als verschoppelingen worden behandeld… onbegrijpelijk! Deze kinderen hebben recht op extra veel liefde en een kans op een menswaardig te bestaan! Daarom steun ik het werk van Christian Roma Support van harte! Doe jij mee?”

Mirjam Bouwman (tv-presentatrice EO)

Klimparkactie: laat je sponsoren en steun CRS

Hoe werkt het?

Klimpark FunForest is gelegen in het Kralingse Bos en bestaat sinds 2013. Je legt op maximaal 10 meter hoogte een route af via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen. Er zijn diverse parcoursen op verschillende levels. Kijk voor meer informatie op www.funforest.nl. Durf jij dit aan? Laat je dan sponsoren voor een of meerdere parcoursen naar keuze. Zoek de mensen die jou willen steunen voor het goede doel. Het is de bedoeling dat je minimaal € 50,- aan sponsorgeld inzamelt. Je kunt zelf de datum bepalen wanneer je wilt gaan klimmen. Je kunt je ook als groep opgeven!

Welk project steun je met deze actie?

Veel Roma-kinderen in Oost-Europa kunnen niet naar school omdat zij de noodzakelijke spullen hiervoor missen. Elk jaar zamelt Christian Roma Support (CRS) geld in voor schootassen met lesmaterialen voor de kinderen. Per kind is hiervoor €25,- nodig.

Is deze actie iets voor jou?

Mail of bel ons om het informatiepakket aan te vragen.