Doneer een kip!

Met de winter in aantocht is voor arme Romagezinnen ook de voedselvoorraad een grote zorg. Projectparners in Oost-Europa willen families een aantal legkippen schenken, zodat ze dagelijks eieren hebben. Uit een pilot bleek dit zeer effectieve steun. De gezinnen kunnen gemakkelijk bij hun huisje een kippenren maken, en het voer is heel voordelig. Terwijl eieren te duur zijn om te kopen. Maar nu kunnen zij dagelijks over deze gezonde basisvoeding beschikken!

De totale kosten voor aanschaf en aflevering van één kip bedragen € 10,- . Zo mogelijk willen we een familie meerdere kippen geven.    

Doneer voor een of meer legkippen!  (project 6010, o.v.v. ‘legkip’)

—————————————————————————————————————–

10-jarig jubileum 

In 2011 hebben wij onze Stichting Christian Roma Support (CRS) opgericht, met het doel Roma die in slechte omstandigheden leven vooruit te helpen en hen bekend maken met het evangelie. Aanvankelijk startten we Support Programs in Oekraïne en Roemenië. In de loop der jaren is het werk uitgebreid naar de Balkan, India en Israël.

Ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum in juli 2021 hebben we een boekje vertaald en uitgegeven: ‘Gypsy-vrouw in Jeruzalem, waargemaakte dromen.’ Een boeiende autobiografie van onze projectpartner in Israël, Domari-gypsy-vrouw Amoun Sleem, die is geboren en getogen, en woont en werkt in Jeruzalem.

Voor € 19,95 (incl. verzendkosten) kun je het boek bestellen, zie onderstaand.

Bestel nu het boek van Amoun Sleem!

Het boekje kost 19,95 incl. verzendkosten. 

Nieuwsbrieven

In onze nieuwsbrief vindt u elk kwartaal actuele informatie over onze activiteiten. U kan u inschrijven voor onze nieuwsbrief door hieronder uw voornaam, achternaam en e-mail door te geven. De nieuwsbrieven van 2016 tot en met 2021 vindt u hier: