Werkvakanties

n Oost-Europa gaan kinderen in de zomer vaak een week naar een zomerkamp, wat een jaarlijks hoogtepunt voor hen is. Maar voor Romakinderen is het meestal een onbereikbare droom. CRS wil voor Romakids christelijke zomerkampen organiseren, en wij nodigen je uit om mee te doen!

Als groep kun je in een van de dorpen waar CRS actief is meehelpen een zomerkamp te realiseren. Daarnaast zijn er opties om te helpen met allerhande klussen in een Romadorp. Een geweldige mogelijkheid om persoonlijk in contact te komen met de Romabevolking en hen een steuntje in de rug te geven!

Afhankelijk van de wensen, de periode en de grootte van de groep (vanaf 6 personen) maken we samen een planning, in overleg met onze lokale projectpartners. De groepsleden moeten minimaal 18 jaar oud zijn en achter de doelstellingen van onze organisatie staan. Het vervoer is doorgaans per vliegtuig en minibus. Het verblijf in een eenvoudig pension. De kosten voor een werkvakantie bedragen sinds zomer ’22 ca. € 450,- exclusief reiskosten naar het projectland (vliegtickets/busverhuur). (NB: vanwege sterk stijgende inflatie kan feitelijke reisbedrag in een volgend jaar hoger uitvallen). Het vervoer in het projectland zelf is inclusief. Voor het inzamelen van het benodigde geld kunnen allerlei acties ondernomen worden. CRS denkt hier graag in mee.

Interesse? Neem contact op voor nadere informatie en/of een afspraak!

Christian Roma Support

Vierambachtsstraat 20
3023 AM  Rotterdam

info@christianromasupport.nl

(010) 477 44 42

IBAN:
NL41 INGB 00059 86 122

KvK:
53163095

RSIN:
850774767