Help mee voor gezondheid en welzijn 

 

In Oost-Europa zijn met name de armetierige Romahutten een belemmering voor een goede gezondheid. De lekkende daken, vochtige muren en slechte kachelpijpen zorgen voor een ongezond leefklimaat. Daarnaast missen ongeschoolde Roma vaak de kennis over hygiëne, gezondheid en de basisprincipes van een christelijk leven. Wij willen Roma-leiders trainen om daarna aan anderen de opgedane kennis door te geven.

Bouw mee aan een betere woonsituatie

Building Support: Voor € 5.000,- kunnen we een goed gefundeerd huisje bouwen voor een Romagezin.

 

Investeer in training christelijke Roma-leiders

Church Support: CRS steunt in verschillende landen Roma-kerken met Bijbels, bijbelse lectuur en met stookhout (zodat er ook in de winter diensten gehouden kunnen worden). Daarnaast is er ook veel behoefte aan training van Roma-leiders. Als Roma tot geloof komen, betekent dat een grote verandering in hun dagelijkse leven. Voor de jonggelovigen is het een lange weg om zich de bijbelse leefregels eigen te maken. Ook degenen die groeien in een leidinggevende positie hebben behoefte aan training in onderwerpen zoals;  Wie ben ik in Christus; Christelijk huwelijk; Werkethiek; Kinderen opvoeden, Legaal leven, e.d.

Support is nodig voor trainingsmateriaal, transport en vergoeding voor leraren of trainers. Vanaf € 1.000,- per cursus / locatie.

Wij komen graag met je in contact om meer informatie te geven en mogelijkheden te bespreken.

 

Christian Roma Support (CRS)

Titaniumstraat 41-H
3067 GD  Rotterdam

info@christianromasupport.nl

+31 6 19296179

IBAN: NL41 INGB 00059 86 122 KvK: 53163095 RSIN: 850774767