Selecteer een pagina

Word ambassadeur

Wil jij je steentje bijdragen aan het werk van Christian Roma Support? Word dan CRS-ambassadeur! Als ambassadeur kun je in je eigen omgeving, op je eigen manier en wanneer het jou uitkomt, bekendheid geven aan het werk van Christian Roma Support.   Mirjam Boers: “Een gift, een sponsoring of iets verkopen wat je toch niet meer gebruikt. Het lijken druppels op een gloeiende plaat, maar al die druppeltjes vormen een nieuwe toekomst. Als ambassadeur bij Christian Roma Support mag je hier onderdeel van zijn. Geweldig toch?”    Je kunt acties ondernemen als:
  • folders uitdelen aan vrienden en bekenden
  • de CRS-dvd vertonen of uitdelen
  • e-mails sturen aan persoonlijke contacten
  • berichten via sociale media versturen
  • een gebedskring organiseren
  • presentaties geven in kerken, kringavonden, e.d.
  • inzamelen cartridges + mobieltjes (info bij CRS opvraagbaar)
  • verkoopactie fruitgums organiseren (info bij CRS opvraagbaar)
Misschien heb je zelf nog meer ideeën. Ook de mening en tips van ambassadeurs vernemen wij graag! Interesse? Meld je aan als ambassadeur. Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak.    

Klimparkactie:

laat je sponsoren en steun

CRS

Hoe werkt het?

Klimpark FunForest is gelegen in het Kralingse Bos en bestaat sinds 2013. Je legt op maximaal 10 meter hoogte een route af via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen. Er zijn diverse parcoursen op verschillende levels. Kijk voor meer informatie op www.funforest.nl. Durf jij dit aan? Laat je dan sponsoren voor een of meerdere parcoursen naar keuze. Zoek de mensen die jou willen steunen voor het goede doel. Het is de bedoeling dat je minimaal € 50,- aan sponsorgeld inzamelt. Je kunt zelf de datum bepalen wanneer je wilt gaan klimmen. Je kunt je ook als groep opgeven!

Welk project steun je met deze actie?

Veel Roma-kinderen in Oost-Europa kunnen niet naar school omdat zij de noodzakelijke spullen hiervoor missen. Elk jaar zamelt Christian Roma Support (CRS) geld in voor schootassen met lesmaterialen voor de kinderen. Per kind is hiervoor €25,- nodig.

Is deze actie iets voor jou?

Mail of bel ons om het informatiepakket aan te vragen.
Christian Roma Support Vierambachtsstraat 20 3023 AM  Rotterdam info@christianromasupport.nl (010) 477 44 42
IBAN: NL41 INGB 00059 86 122 KvK: 53163095 RSIN: 850774767