Selecteer een pagina

Wat wordt het later….
Straten vegen?
Of een opleiding?

Ook in Europa zijn er kinderen met hongerbuikjes.
In veel Oost-Europese landen leven de Roma als minderheid in de marge van de samenleving. De meesten zijn extreem arm. Romakinderen groeien op met structureel voedselgebrek. In de strenge winters vertoeven zij vaak in onverwarmde hutjes, gemaakt van kleistenen of afvalmaterialen. Al generaties lang worden Roma gediscrimineerd en buitengesloten. Onacceptabel, want God houdt van alle mensen evenveel en wil het goede voor ieder mens en voor ieder kind.

Help mee de vicieuze cirkel van armoede en discriminatie te doorbreken:
Investeer in de toekomst van een Romakind.

Jouw hulp helpt !

Support

Bij CRS kun je kiezen uit diverse projecten in verschillende landen waarmee je kunt helpen.

Roma info

De Roma hebben een unieke historie en cultuur. Lees hier alles over dit kleurrijke volk!

Op reis?

CRS organiseert Contact-reizen, Werkvakanties, reizen met Building Teams.

mirjambouman
Mirjam Bouwman
(tv-presentatrice EO)

“De Here Jezus heeft ons gevraagd anderen lief te hebben en voor ze te zorgen. Ik heb zelf gezien hoe Romakinderen in hun eigen land als verschoppelingen worden behandeld… onbegrijpelijk! Deze kinderen hebben recht op extra veel liefde en een kans op een menswaardig te bestaan! Daarom steun ik het werk van Christian Roma Support van harte! Doe jij mee?”

Wat kun jij doen voor Romakinderen?

Word ambassadeur

Mirjam Boers:
Een gift, een sponsoring of iets verkopen wat je toch niet meer gebruikt. Het lijken druppels op een gloeiende plaat, maar al die druppeltjes vormen een nieuwe toekomst. Als ambassadeur bij Christian Roma Support mag je hier onderdeel van zijn. Geweldig toch!!!

Sponsoractie

Een spannende actie in Klimpark Rotterdam. Op grote hoogte kun je via touwen, bruggen en tokkelbanen een parcours afleggen. Durf jij dat aan? Laat je sponsoren om Romakinderen te helpen. De opbrengst wordt gebruikt om Romakids in Oost-Europa naar school te laten gaan!

Kleding inzamelen

Als je gedragen kleding inzamelt voor CRS help je Romakinderen en werk je ook nog mee aan een goed milieu. Zo sla je twee vliegen in een klap! Je kunt zakken textiel opslaan in je schuur of garage, of in bijvoorbeeld je carport een container neer laten zetten. Wij zorgen dat de kleding wordt opgehaald.

Bestel bij CRS een

Workshop Body percussion!


Heb je een feestje, evenement of wil je iets doen met teambuilding? Dan is deze workshop een echte aanrader. Voor actie, fun en iedereen kan meedoen.

Christian Roma Support (CRS)

Vierambachtsstraat 20
3023 AMĀ  Rotterdam

info@christianromasupport.nl

(010) 477 44 42

IBAN:
NL41 INGB 00059 86 122

BIC:
INGBNL2A

KvK:
53163095

RSIN:
850774767